Fisher hőszivattyú

Azt, hogy mi a hőszivattyú, hogyan működik, milyen típusai vannak, azt részletesen megtalálják a hőszivattyú oldalunkon. Ebbe most nem kívánunk részletesen belemenni. Természetesen a Fisher hőszivattyú is követi azokat a tulajdonságokat, amiket az említett oldalunkon leírtunk. Amit viszont napjainkban nem lehet elégszer hangsúlyozni, az az energia takarékosság. Az energia árak rendkívül magasak, így természetes, hogy mindenki a gazdaságos megoldásokat keresi. Erre a célra tökéletes megoldás a Fisher hőszivattyú. Említettük már több helyen, hogy vevői szempontból igen nagy jelentősége van annak, hogy egy cég milyen múlttal, milyen háttérrel rendelkezik. A Fisher hőszivattyú esetében elmondható, hogy már több mint 25 éve jelen van a magyar piacon. Ez egy olyan múlt, ami alatt sikerült bebizonyítani, hogy minőségi, a technológiai elvárásokhoz tökéletesen igazodó, tartós, hatékonyan működő és a vevői igényeknek megfelelő terméket gyártanak. Természetesen a Fisher hőszivattyú esetében is el lehet mondani, hogy folyamatos a gyártó számára az innováció. Fontos szempont még, hogy a szerviz szolgáltatás is akadásmentes. Ha fontos szempont Önnek is az ár, a hatékonyság a dizájn, akkor a Fisher hőszivattyú biztosan jó választás.

Néhány további érv, ami mellette szól

A következőkben kissé részletesebben kifejtünk néhány tulajdonságot, amikről az előző fejezetben említést tettünk. Természetesen tesszük ezt a teljesség igénye nélkül. Amennyiben bármilyen kérdésük lenne a Fisher hőszivattyú tulajdonságaival, technikai paramétereivel kapcsolatban, azt megtalálják a termék oldalunkon. Amennyiben bármilyen egyéb információra van szükségük, keressenek bennünket az elérhetőségeinken. Tehát, a Fisher víz-levegő hőszivattyú segítségével egy komplett, minden igényt kielégítő rendszer építhető ki, amely egyszerre képes a melegvíz ellátásra és lakás hűtésére és fűtésére. A beltéri egység már önmagában is egy rendszer. A Fisher hőszivattyú jól felszerelt hidraulikus beltéri egysége ugyanis alapfelszereltségként tartalmazza az áramláskapcsolót, a nyomásmérőt, az inverteres szivattyút, a kiegészítő elektromos fűtést, valamint a hőcserélőt, és a tágulási tartályt. Az alábbiakban pedig pontokba szedtük azokat az előnyöket, amiket a Fisher hőszivattyú nyújt használóinak.

– Ahogy azt már említettük a komplett rendszerként biztosítja a melegvíz ellátást, és az otthon fűtését és hűtését.

– Az energiahatékonysága A++, és 1 kW elektromos energiát képes akár 4,6 kW fűtési energiává alakítani.

– A működése megbízható. Még -28 °C-os külső hőmérséklet mellett is képes kedvező üzemeltetési költségek mellett kellemes belső hőmérsékletet teremteni.

– Felhasználóbarát kezelőfelület, amit a jól értelmezhető ikonokkal ellátott érintőképernyőnek köszönhetünk. A Fisher hőszivattyú érintőképernyős kezelőegysége letisztult megjelenést is kölcsönöz. Továbbá ez a kezelőfelület még kiemelhető is, így a készüléktől távolabb,

gyakorlatilag az otthon bármelyik pontjáról használható. Az ikonok egyértelműek, így annak használata senki számára nem okoz problémát.

– Említettük már, de fontos szempont, hogy környezetbarát, inverteres technológiával működik, a károsanyag kibocsájtása pedig nulla.

Nos, röviden ennyit osztunk itt meg Önökkel, de valószínűleg ebből a rövid kis összegzésből is látható, hogy egy olyan termékről beszélünk, amelyik méltán lett népszerű, közkedvelt vásárlóink körében. Amennyiben Önök is így gondolják, keressenek fel bennünket-