Az AUX klíma is megfelelő múlttal rendelkezik

Sokaknak elsődleges szempont, amikor klímaberendezést gyártanak, hogy a gyártó milyen múlttal rendelkezik. Ez egyébként valóban egy fontos szempont, hiszen a múlt az, ami meghatározza a gyártás mögötti tapasztalatot. A múlt az, ami garanciát ad arra, hogy nem egy rövid életű terméket fogunk megvásárolni. Az AUX klíma esetében ez már garantált. 1986-ban alapították az AUX klíma gyártóját, az AUX csoportot. Hosszú ideje már ez a cégcsoport Kína legnagyobb vállalatai közé tartozik. Az AUX cégcsoport egyik legfőbb tevékenysége a klíma berendezések gyártása. Természetesen, mint más klíma gyártó, ők is foglalkoznak egyéb háztartási berendezés gyártásával és különböző szolgáltatásokkal. A cég méretei is tükrözik a nagyságukat, hiszen több mint 30.000 munkavállalójuk van, akik 11 gyártóbázison és 5 fejlesztőközpontban látják el feladataikat. Bár a cég kínai, az AUX klíma gyártását egy 2019-ben, Japánban létrehozott kutatási és fejlesztési központ támogatja. Ezzel támogatják, biztosítják az AUX klíma minőségét, lépést tartanak a trendek szinte állandó változásaival. A gyártás során folyamatosan figyelembe veszik a klímavédelmi szempontokat. (itt most a környezetvédelemre gondolunk) Az AUX klíma típusai között megtalálhatók a hűtésre-fűtésre optimalizált gépek, de a design klímák is. Érdemes itt megjegyezni, hogy az AUX klíma árai – figyelembe véve a piacot – kimondottan kedvezőek. Az egyik legversenyképesebb termék, főleg az ár-érték arányt tekintve.

Emeljünk ki néhány kiemelkedő tulajdonságot a teljesség igénye nélkül

Ahogyan azt már megtapasztalták, általános oldalainkon nem megyünk bele részletes termékismertetőbe, a kínálatunkban szereplő típusok felsorolásába. Mindazt részletesen megtalálják a termék oldalunkon, valamennyi műszaki paraméterrel együtt, termékenként. A következőkben csupán az AUX klíma néhány jellemző, pozitív tulajdonságát szeretnénk bemutatni, hogy segítsünk a döntésben.

– gazdaságos működés, tökéletes komfortérzet

Talán ez a két tulajdonság az, ami ha találkozik, már a jó döntés irányába tartunk. Napjainkban főleg a gazdaságosság az, ami kiemelt szerepet játszik, tekintettel a magas energia árakra. És ha az AUX klíma képes gazdaságosan biztosítani a megfelelő hőmérsékletet, akkor az biztosan egy jó választás. És nemcsak nyáron, de télen is gondoskodik a megfelelő komfort érzetről, hiszen fűtésre és hűtésre egyaránt alkalmas.

– Wi-Fi vezérlés

A mai világban, amikor az okos eszközök ekkora teret nyertek, ez egy figyelemre méltó tulajdonság. Kényelmi szempontból tökéletes. Az AUX klíma egy beépített Wi-Fi modulon keresztül, az okostelefonra letölthető AC Freedom alkalmazás segítségével akár távolról is egyszerűen vezérelhető. Nem kell tehát egész nap bekapcsolt állapotban lenni a berendezésnek, ha nincs is otthon. Elég csak akkor bekapcsolni, mielőtt megérkezne otthonába, és már kellemes hőmérséklet fogadja.

– gombamentesítő funkció

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a szennyeződések eltávolításához még mindig az a legjobb módszer, ha évente akár többször is szakemberrel elvégeztetjük a teljeskörű karbantartást. Az AUX klíma esetében sincs ez másként, de ezek a klíma berendezések egy AntiFungus funkcióval képesek lassítani a gombák elterjedését. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a készülék kikapcsolás után légáramoltatással kiszárítja a beltéri egységet, és a nedves környezet megszüntetésével megnehezíti a gombák kialakulását.

És ezen kívül még oldalakon keresztül sorolhatnánk az AUX klíma pozitív tulajdonságait, de erre kevés ez a felület. Így hát, ha bármilyen kérdésük van, keressenek bennünket a honlapunkon található elérhetőségeinken, segítünk!

Aux klímák

1–12 termék, összesen 14 db