Az Airwell klíma gyártója

Airwell klíma már 1950 óta. Ez egy igen szép múlt. A céget több mint hetven évvel ezelőtt a francia Paul Wallet alapította. Az Airwell klíma ettől kezdve jelen van a piacon. Induláskor az európai és az afrikai piacra kezdték el gyártani az egyik vezető terméküket, a ma is jól ismert ablakba szerelhető klímaberendezést. Az Airwell klíma mind a lakossági, mind az ipari felhasználóknak elérhető. Tehát a teljes klíma szegmens lefedésre került. Az Airwell mérnökei, ahogyan a vállalat teljes vezetése is, az innováció mellett kötelezték el magukat. Ennek megfelelően folyamatosan fejlesztik a termékeiket. Ezt mutatja az a folyamat is, amit a fejlesztéseknél nyomon lehet követni. Például az ablak klímák hűtőkörének két részre osztásával hozták létre a split klímát, amelyet az Airwell elsőként kezdett gyártani és forgalmazni. Miután nemcsak klímákat, de hőszivattyúkat is gyártanak, érdemes megjegyezni, hogy az Airwell első levegő-víz hőszivattyúja 1979-ből származik. Ennek a fejlesztés melletti elkötelezettségnek köszönhető, hogy már 1982-ben megjelentek a kínálatukban az oldalfali split klímák. És ide kapcsolódik az inverteres technológia is, aminek a fejlesztése szintén folyamatos. Az Airwell klíma gyártója azonban nem csupán az innovációt tartja szem előtt. Természetesen mint minden gyártó számára, a piaci jelenlét is nagyon fontos. Termékeikkel Európától Kínáig jelen vannak. Kiterjedt nagykereskedői hálózatot építettek ki a világ számos pontján. Ez pedig magával hozza a szervizhálózat jelenlétét is.

Néhány gondolat az Airwell klímaberendezésekről

Ahogyan azt az előző fejezetben említettük, az Airwell kültéri és beltéri, lakossági és ipari felhasználásra egyaránt gyárt klímaberendezéseket. Ezen a ponton jegyezzük meg, hogy ez a gyártó volt, amelyik az elsők között hozta létre az egyedülálló mikroklíma-ellenőrző rendszert. Ez a rendszer képes biztosítani például a borospincék légkondicionálását. Valamennyi Airwell klíma közös tulajdonsága a megbízhatóság, a széles választék, valamint a kiváló munka hatékonyság. A háztartási piacra elérhető split vagy multi-split – ezek több helyiség kiszolgálására alkalmasak – rendszerek. Tökéletesen képesek biztosítani a megfelelő hőmérséklet fenntartását egy lakás vagy egy ház esetében. Egyes típusok képesek a padló és mennyezet hőmérsékletét szabályozni. Ez kifejezetten jó megoldás akár egy irodáról, akár egy kereskedelmi egységről beszélünk. Az Airwell klíma kazettás klímaberendezései képesek egyszerre nagy területet kiszolgálni, mivel a levegő a szerkezet négy oldaláról érkezik egyszerre. A professzionális légcsatornás klímaberendezések hűtött légáramokat juttatnak a csőrendszerbe. Ezzel pedig kényelmes körülményeket teremthetünk az épület több helyiségében egyszerre.

Vannak még úgynevezett tetőtéri modellek is. Itt a fűtött vagy hűtött levegő a csatornarendszeren keresztül jut be. Típusonként nem kívánjuk itt egyenként felsorolni az általunk forgalmazott Airwell klíma berendezéseket, azokat valamennyi jellemzőjükkel együtt megtalálják a termékeink között.

Kiemelt előnyök:

– nagy számú üzemmód,

– rendelkeznek párátlanítási móddal,

– energiahatékonyság szempontjából is fontos, hogy gyors a melegítés és a hűtés is,

– és jellemző valamennyi Airwell klíma esetében alacsony a zajszint.

Airwell klímák

Összesen 1 találat